Anders Bæksted: Omkring »Venligheden« - Grundtvigs sommerhus på Rønnebæksholm - Høirup, Henning (Grundtvig-Studier, 1962)
Anders Bæksted: Omkring "Kindness" - Grundtvig's summer cottage on Rønnebæksholm By Henning Høirup