Publications on Grundtvig and Grundtvigianism available through Grundtvig-Selskabet, Vartov - Overgaard, Ulrik; Bradley, S. A. J.; Lundgreen-Nielsen, Flemming (Grundtvig-Studier, 2010)
Skrifter om Grundtvig udgivet af Grundtvig-Selskabet