Regner Birkelund, Frihed til fælles bedste: En oppositionel stemme fra fortiden - Koch, Carl Henrik (Grundtvig-Studier, 2009)
Regner Birkelund, Freedom for the common good: an oppositional voice from the past Reviewed by Carl Henrik Koch