East and West, Tagore and Grundtvig. Report on the Second Grundtvig International Conference on Education & Development - Bradley, S. A. J. (Grundtvig-Studier, 2003)
Øst og vest, Tagore og Grundtvig. Beretning om den anden internationale Grundtvig konference om uddannelse og udvikling. Af S.A.J. Bradley