Nornesalen - forskning i spændingsfeltet mellem akademisk tradition og folkelig aktualitet - Pedersen, Kim Arne (Grundtvig-Studier, 1994)
Nornesalen - Reseaurch in the area of tension between academic tradition and folksiness topicality. Nomesalen. Forskning 1992-1993. Ringe 1993. Lilian Z.llner (red.): Almen Dannelse Folkelig Dannelse Folkelig Livsoplysning. Vejle 1993. Reviewed by Kim Arne Pedersen