Anmeldelser: På frugtbar afstand - Ank, Ingrid (Grundtvig-Studier, 2017)
På afstand – Forskydninger mellem Grundtvig og Luther, Ove Korsgaard og Michael Schelde (red.), Eksistensen Akademisk, Frederiksberg 2017, 214 sider, 229 kr.