Flemming Lundgreen-Nielsen: N. F. S. Grundtvig. Skæbne og forsyn. Studier i Grundtvigs nordisk-romantiske dramatik - Michelsen, William (Grundtvig-Studier, 1966)
Flemming Lund Green-Nielsen: N. F. S. Grundtvig. Destiny and providence. Studies in Grundtvig's Nordic-romantic drama By William Michelsen