Nanna Goodhope: Christen Kold. The little Schoolmaster who helped revive a Nation - Høirup, Henning (Grundtvig-Studier, 1959)
Nanna Goodhope: Christen Kold. Den lille skolemester som hjalp med at genoplive en nation. Anmeldt af Henning Høirup