Hvad vare vi i fordum? Hvad ere vi nu? Nogle rettelser og tilføjelser til Grundtvig-Studier 1956 - Michelsen, William (Grundtvig-Studier, 1957)
What were we in the past? What are we now? Some corrections and additions to the Grundtvig Studies 1956 By William Michelsen