C. V. A. Ruth: Valgmenighedspræsten Anders Nørgaard, liv, kamp og tro - Høirup, Henning (Grundtvig-Studier, 1956)
C. V. A. Ruth: Prist of congregation Anders Nørgaard, Life, Struggle and Faith By Henning Høirup