The Sacred Core of Wisdom of Another Culture - Allchin, Arthur Macdonald (Grundtvig-Studier, 1992)
Den hellige kerne af visdom af en anden kultur. Steven M. Borish: De levendes land: Den danske folkehøjskole og Danmarks antivoldige vej til modernisering. Blue Dolphin Publishing: Nevada City (California), 1991, xxxiii og 488pp. Anmeldt af A.M. Allchin