Kirkekamp i en nybrudstid - Møller, Jes Fabricius (Grundtvig-Studier, 2016)
Mikkel Crone Nielsen: Om kirkekamp i en nybrudstid – Vilhelm Birkedal, Torkild Skat Rørdam og Nazarethkirken i Ryslinge. Udgivet af Fællesudvalget ved Nazarethkirken, 192 sider, 199 kr.