Grundtvig-litteratur 2012-2015: En bibliografi. - Jørgensen, Aage (Grundtvig-Studier, 2015)
Nedenstående bibliografi over Grundtvig-litteratur 2012-2015 viderefører tilsvarende bibliografier i Grundtvig-Studier 1968, 1971, 1974, 1979, 1984, 1991, 1997, 2001, 2006, 2009 og 2012 (kumuleret udgave – dækkende årene 1963- 1985 – offentliggjort 1986). Stoffet er ordnet efter bibliografiske kriterier frem for efter emnekredse. Tidsrummet gælder ikke absolut, idet enkelte bidrag af ældre dato er medtaget. Arbejdet er afsluttet 18.10.2015. Med hensyn til avisstoffet (artikler fortegnet nedenfor i afsnit 6 samt anmeldelser fortegnet i forbindelse med de arbejder, de omhandler) gælder, at bibliografien ikke gør krav på fuldstændighed. Medtaget er i alt væsentligt, hvad også bibliotek.dk har fundet det rimeligt at redde fra glemsel.