N. F. S. Grundtvig: »Christenhedens syvstjerne«. Udgivet med oplysninger ved TH. Balslev - Høirup, Henning (Grundtvig-Studier, 1955)
NFS Grundtvig: "The seven-pointed star of Christianity’. Published with information by TH. Balslev