Jens Futtrup: Jens Kristian Madsen, seminarieforstander og sognepræst i Jelling - Høirup, Henning (Grundtvig-Studier, 1955)
Jens Futtrup: Jens Kristian Madsen, Principal of teacher’s college and Parish Priest