Publications on Grundtvig and Grundtvigianism available through Grundtvig-Selskabet, Vartov - Lundgreen-Nielsen, Flemming; Holm, Anders (Grundtvig-Studier, 2011)
Skrifter om Grundtvig udgivet af Grundtvig-Selskabet