Publications on Grundtvig and Grundtvigianism available through Grundtvig-Selskabet, Vartov - Pedersen, Kim Arne; Bradley, S. A. J.; Lundgreen-Nielsen, Flemming; Overgaard, Ulrik (Grundtvig-Studier, 2008)
Skrifter om Grundtvig udgivet af Grundtvig-Selskabet