Om forkyndelse og samfund under enevældens sidste 100 år - herunder: Grundtvig og menneskerettighederne - Rasmussen, Jens (Grundtvig-Studier, 2000)
About proclamation and society during the absolute monarchy’s last 100 years - including: Grudtvig and the human rights