Om folkehøjskolernes krise i dag - Michelsen, William (Grundtvig-Studier, 1998)
About the folk high school’s crisis today Vartovbogen 1997. Edited by Anna Bojsen-Møller, Jørgen Carlsen og E. Jakob Petersen. Kirkeligt Samfunds Forlag, København, 160 sider, 100 kr. Reviewed by William Michelsen