Dansk identitetshistorie - Albeck, Gustav (Grundtvig-Studier, 1994)
Danish identity histoty ’Dansk identitetshistorie’ I-IV. Edited by Ole Feldbæk. C.A. Reitzels Forlag, København 1992. Reviewed by Gustav Albeck