En udeladelse - Lundgreen-Nielsen, Flemming (Grundtvig-Studier, 2019)
Grundtvigs Nordens Mythologi eller Sindbilled-Sprog historisk-poetisk udviklet og oplyst, 1832 – et afgjort hovedværk i forfatterskabet – læses nok indtil nu helst i Holger Begtrups udgave i Nik. Fred. Sev. Grundtvigs Udvalgte Skrifter, V, 1907. Originaltrykket i antikva af hele teksten fra 1832 ligger komplet affotograferet flere steder på internettet og kan snart også ventes digitalt fra Grundtvig Centeret i Vartov under Aarhus Universitet forsynet med data, indledning og kommentarer.