Anmeldelser: Solen ved Midnat - Kondrup, Johnny (Grundtvig-Studier, 2017)
Uffe Jonas: Solen ved Midnat. Grundtvigs Sang til Kosmos. Uden udgivelsessted, men trykt i Litauen. Udgivet af forlaget GrundtvigNU 2015. 735 sider, 469 kr.