Magnús Eiríksson og Grundtvig - Koch, Carl Henrik (Grundtvig-Studier, 2017)
I det 19. århundredes Danmark optrådte tre reformatorer: Grundtvig, Kierkegaard og den dansk-islandske teolog Magnús Eiríksson (1806-81), hvoraf den sidste var den mest radikale.