Udvalgte digte af N. F. S. Grundtvig med indledning og noter af Steen Johansen og Flemming Lundgreen-Nielsen: N. F. S. Grundtvig - skæbne og forsyn - Albeck, Gustav (Grundtvig-Studier, 1965)
Selected Poems of N. F. S. Grundtvig, with introduction and notes by Steen Johansen Flemming Lundgreen-Nielsen: N. F. S. Grundtvig - destiny and providence Both reviewed by Gustav Albeck