Henning Høirup: Grundtvig som forkynder - og William Michelsen: Grundtvigs kulturprogram i morderne belysning - og Carl Trock: Sognemenighed » fri menighed« - Bugge, K. E. (Grundtvig-Studier, 1962)
Henning Høirup: Grundtvig as preacher William Michelsen: Grundtvig’s cultural program in modern lighting Carl Trock: Parish congregation ’free Parishioners’ All tree by K. E. Bugge