Nyt museum i Gram - med geologiske og palæontologiske udstillinger - Roth, Flemming (GeologiskNyt, 2005)
Nyt er måske så meget sagt, for museet i Gram – Midtsønderjyllands Museum – har eksisteret i 28 år i vestfløjen af Gram Slot. Det, der er nyt, er, at vi nu er flyttet ud af slottet til nye bygninger, der ligger lige ved siden af Gram Lergrav, hvor størstedelen af museets formidling og forskning er foregået gennem årene.