På svaneøglejagt 81 grader nord - gensyn med et 155 mio. år gammelt fossil - Milán, Jesper (GeologiskNyt, 2009)
På Kronprins Christian Land, i det allernordligste Grønland, blev der i 1998 fundet de forstenede rester af en ca. 155 millioner år gammel Svaneøgle. I 2008 skulle den “genfindes” og efterfølgende skulle det vurderes, om den var værd at grave ud og udstille.