Geofagi - jordnære delikatesser - Hjuler, Ulla Vibeke (GeologiskNyt, 2004)
De fleste betragter sikkert den jord, de går på som det rene skidt. Men man skal ikke lade sig narre! Den rummer nemlig mange gode sager og kunne meget vel blive en naturlig ingrediens i hverdagsmaden.