The Jurassic of Denmark and Greenland - en sværvægter - Sundberg, Per (GeologiskNyt, 2004)
"Hold da op for en sværvægter", var min umiddelbare tanke, da jeg blev præsenteret for en publikation fra Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelser. I første omgang var det min ryg, jeg tænkte på - ikke mindre end 3,8 kg kompakt viden fordelt på 948 sider.