232.000 boringer på nettet - gigantisk boringsarkiv tilgængeligt for alle - Thomsen, Henrik Højmark (GeologiskNyt, 2004)
GEUS (Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelse) har åbnet et nyt afsnit på sin hjemmeside (www.geus.dk), hvor man med nogle få klik med musen kan hente oplysninger frem på skærmen om 232.000 boringer i Danmark.