Vulkansk aktivitet på Jorden - nyt fra de sidste 6 måneder - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2004)
I denne opdatering af vulkansk aktivitet på hele Jorden vil der specielt blive fokuseret på vulkanismen i Cascade Range i det vestlige USA, hvor der bla. er observeret seismisk aktivitet ved vulkanen South Sister i det centrale Oregon, USA.