Nyt websted om olie og gas - klik ind på www.geologi.dk/oliegas - Hjuler, Ulla Vibeke (GeologiskNyt, 2004)
En ny spændende webside om olie og gas er nu tilgængelig på nettet. Det er Nationalkomiteen for Geologi, der står bag initiativet med hjælp fra forskellige sponsorer.