The Day after Tomorrow - uniformitaristernes mareridt? - Cappelen, John; Christensen, Ole Bøssing; Hansen, Niels; Kaas, Eigil; Olsen, Steffen; Ribergaard, Mads Hvid; Stendel, Martin (GeologiskNyt, 2004)
Dmi.dk har smugkigget på The Day after Tomorrow. Filmen er sprængfyldt med vilde, visuelle vejrfænomener; som vi i denne artikel sætter under meteorologisk lup. Hvad er fup, og hvad er fakta?