Fahud-feltet - et gigantisk oliefelt i Oman - Svendsen, Nick (GeologiskNyt, 2004)
Efterforskningsaktiviteter støder ofte på overraskelser, og den første boring påviser ikke altid olie. Her er historien om, hvorledes det første olieselskab opgav, og det næste fandt næsten 6 mia. tønder olie halvanden kilometer fra den første boring.