Det hvide guld og det ægte guld - minedrift og råstoffer i Grønlands 20. århundrede - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2004)
Den 22. juni i år udgav GEUS en flot bog i “kalenderform” om minedriften af først kryolit (det “hvide” guld) og siden af det ægte guld i Grønland. Bogen fortæller for hvert år startende fra 1901 og 100 år frem den spændende historie om Grønlands minedrift og råstoffer.