Er geologi på vej til at uddø? - hvorfor går det så sløjt for så vigtigt et fag - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2004)
Af mærkværdige årsager synes det svært at højne interessen for geologi – det gælder dels i politiske miljøsager og dels i undervisningssystemet, hvor geologien har lidt trange kår. Det skal dog nævnes, at de fleste naturvidenskabelige fag er ramt af lavere tilgang. GeologiskNyt har spurgt forskellige geologer, hvad de mener!