Geologisk Set: Det sydlige Jylland - områder af national geologisk interesse - Sundberg, Per S. (GeologiskNyt, 2004)
Først i november udkom den 5. bog i serien “Geologisk Set”. Denne gang er det det sydlige Jylland, der tages under behandling med en gennemgang af 26 lokaliteter af national interesse eller såkaldte Geosites.