Et fag - 4 tidsskrifter - er det virkelig nødvendigt? - Kjær, Carsten R.; Dahlgaard, Jørgen (GeologiskNyt, 2004)
Hvis den danske geologiverden ønsker at komme ud over scenekanten, må man i langt højere grad samarbejde om at formidle geologien i et fælles tidsskrift. Hidtil er dette ikke sket på grund af en uheldig tradition for indadvendte fagmiljøer i geologikredse.