GeologiskNyts nye hjemmeside - nu med daglige nyheder - Laursen, Steen (GeologiskNyt, 2004)
GeologiskNyts hjemmeside har i et stykke tid været nedprioriteret, men den er nu genopstået i ny og aktiv form. Bl.a kan man nu læse presseklip, og et forum for åben debat på siden er undervejs.