Mobil og villig debat? - åben og fordomsfri diskussion bør påbegyndes - Christensen, Ole; Kristiansen, Søren M. (GeologiskNyt, 2004)
Vi er positivt overraskede over den debat, vores artikel i GeologiskNyt 3/04 har skabt, da vi fortsat mener, at geologiens kår i Danmark kan og bør forbedres. Vi geologer bør derfor starte NU med en åben og fordomsfri diskussion om de aktuelle udfordringer, som geologien og geologiuddannelsen står overfor.