Geologer ved Rådgivere - forslag om årlig konference for geologer - Frankø, Bo Michael (GeologiskNyt, 2004)
Der er faktisk mange geologer/geofysikere beskæftiget inden for natur, miljø, grundvands- og ressourceområdet både i det private og det offentlige.