Behov for en geologisk kanon - vulkanske intrusioner og klipper - Sørensen, Henning (GeologiskNyt, 2004)
Der tales meget om kanoner i denne tid. Der er opstillet kanoner for litteraturundervisningen i skoler og gymnasier, og flere er på vej. Jeg skal i det følgende vise, at også geologien kunne være tjent med at få en sådan.