Danske jordskælv - 200 registrerede jordskælv på 75 år - Glendrup, Martin; Gregersen, Søren; Voss, Peter (GeologiskNyt, 2004)
I Danmark registreres hvert år 5 til 10 jordskælv. Mulighederne for at opdage jordskælv i det danske område er i de senere år blevet betydeligt forbedret.