En geologs beretning - vækket af tsunamien - Knudsen, Christian (GeologiskNyt, 2005)
Christian Knudsen og hans to børn Nanna på 14 og Mads på 17 blev overrasket af tsunamien i deres hotelværelse på Sri Lanka. Her er en beretning om deres oplevelse og nogle af de overvejelser, det har givet anledning til.