Geologi på motorcykel - når formidlingen ruller - Damholt, Tove; Elmer, Anne (GeologiskNyt, 2005)
Vroooumm. Det var en imponerende lyd, da 76 motorcykler startede foran motorcykelmuseet i Stubbekøbing. Langsomt, én for én, rullede cyklerne ud, på vej mod oplevelser i Nordfalsters bakkede landskaber.