Store sten på Friluftskortet - og sagn fra en svunden tid - Holm, Lise; Granat, Henrik J. (GeologiskNyt, 2005)
Nu er det muligt at finde frem til nogle af Danmarks største sten via internettet på Skov- og Naturstyrelsens Friluftskort. Her kan du foreløbig finde de store sten, der ligger på offentlige arealer, men det er meningen, at store sten på private områder med offentlig adgang med tiden skal medtages.