Indsamling til Geologivognen - et projekt med overvægt - Meyer, Hans-Henrik (GeologiskNyt, 2005)
Medlemmerne fra S.A.F. (Sydsjællands Amatørgeologiske Forening) var med, da der skulle indsamles materiale til Geologivognen.