Plows, Plagues & Petroleum - Siewertsen, Bjarne (GeologiskNyt, 2005)
Det er ikke så tit, GeologiskNyt anmelder udenlandske bøger, men i dette tilfælde – en palæoklimatisk “bestseller” har vi gjort en undtagelse.