Tropiske orkaner - påvirkning af fremtidens geologi - Petersen, Gunver Krarup (GeologiskNyt, 2005)
Den tropiske orkan Katrina blev mest kendt for sine ødelæggelser af flere byer ikke mindst New Orleans – og naturligvis for de over 1.200 omkomne, den var skyld i. Men hvad sker der rent geologisk – kan en voldsom orkan iagttages i en lagsøjle i eftertiden?