Et godt år for hurricanes - en sæson til rekordbøgerne - Hansen, Niels; Cappelen, John (GeologiskNyt, 2005)
Allerede inden de tre monstre Katrina, Rita og Wilma slog til mod USA i henholdsvis august, september og oktober, havde sæsonen 2005 sat rekorder. Blandt andet på grund af flere og kraftigere hurricanes i de første – normalt rolige – måneder juni og juli end noget tidligere år.